تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
شخصيت افسردگي

تبليغات

آرشيو مطالب

امكانات ديگر

آمار

    تعداد آنلاین : 0
    بازدید امروز : 28
    بازدید دیروز : 16
    هفته گذشته : 44
    ماه گذشته : 66
    سال گذشته : 1389
    بازدید کل : 1760
    کل مطالب : 10
    نظرات : 0

شخصيت افسردگي

مردم با هر نوع شخصيتي كه دارند، معاشرتي، خجالتي، فكور، ظاهربين، متين، عصبي- در شرايط ساده ممكن است به بيماري افسردگي مبتلا شوند. شخصيت شما مجموعه عادات فعاليت و تجارب شماست كه تحت تاثير و داشت و محيط قراردارند. هيچ صفت يا عادت و يژه اي در شخصيت شما نمي تواند موجب افسردگي شود. با اين حال، بعضي جنبه هاي شخصيت ممكن است شما را براي اين بيماري مستعد بكند.
افرادي كه به افسردگي دچار مي شوند اغلب براي خود معيارهاي سطح بالا تعيين مي كنند. پيوسته در جنب و جوش و فعاليت هستند و ممكن است به درخواست كمك از ديگران تمايلي نداشته باشند.
اگر خود را به نگراني مفرط بدبيني يا خود انتقادي تسليم كرده باشيد احتمال بيشتري خواهد داشت كه افسرده شويد همين موضوع در موردی که فکر می کنند بر زندگی خود کنترل کمی دارند صدق می کند افسردگی در کسانی که انعطاف پذیر هستند در اجتماع احساس امنيت مي كنند و حرف زدن درباره مشكلات برايشان آسان است كمتر ديده مي شود.
خلق افسرده: 
تقريباً همه افراد افسرده درجاتي از غمگيني شديد يا ناشادي كه دامنه آن از يك ماليخوليايي (اندوهگيني) متوسط تا نااميدي شديد در نوسان است، گزارش كرده اند اين نوع غم زدگي ممكن است توسط فرد بصورت نوميدي شديد، تنهايي، يادگيري ساده توصيف شود. كساني كه افسردگي ملايم يا متوسط دارند ممكن است همواره گريه كنند ولي نمي توانند. افراد مبتلا به افسردگي عميق غالباً اوضاع و احوال خود را برگشت ناپذير پنداشته و و معتقدند كه خود نمي توانند كمكي به خويش بنمايند و نه ديگران قادرند كه آنها را ياري كند. اين نوع طرز تفكر به عنوان سندرم نااميدي- بي پناهي نام گرفته است.
حمله افسردگي شديد: 
در دوره افسردگي شديد، منحني خلق نسبت به دوره ماني به سمت پايين افت مي كند گرچه در بعضي از موارد يك ضايعه روان شناختي شديد ممكن است افراد را در خلال يك شب دچار افسردگي سازه، ولي ظهور افسردگي شديد معمولاً تدريجي است و طي دوره چند هفته يا چند ماه به وقوع مي پيوندد. دوره حمله افسردگي نوعاً طولاني تر از حمله ماني است و پس از پايان ماني بتدريج و به آهستگي ظاهر مي شود. شخصي كه وارد دوره افسردگي مي شود مانند حمله ماني احساس مي كند كه تغييرات عميقي در اكثر جنبه هاي عملكردي وي رخ داده است كه نه فقط در خلق، بلكه در انگيزه تفكر واكنش هاي بدني و حركتي وي آشكار است.
شيوع افسردگي شديد:
 افرادي كه دستخوش يك يا چند حمله افسردگي عميق، بدون وجود حمله هاي ماني مي شوند تحت عنوان افسردگي شديد نام برده شده اند. اين اختلال در ايالات متحده در حدود 1 تا 2 درصد در مردان و 3 تا 6/4 درصد در زنان گزارش شده است. (ميرز و ديگران 1984)
خطر اين اختلال در طول زندگي- يعني درصد كساني كه در بعضي از مراحل زندگي خود افسردگي شديد را تجربه نموده اند در مردان 8 تا 12 درصد و در زنان 20 تا 26 درصد گزارش شده است. (بويد روسيمن 1981)
در بين كساني كه در بيمارستانهاي رواني بستري مي شوند بيشترين فراواني مربوط به اسكبنرومزنها و پس از آن، افسردگي است. اما در مراكز باليني خارج از بيمارستان، بيماران افسرده بيشترين درصد را شامل مي شوند به نحوي كه تخمين زده شده است يك سوم كل بيماران رواني را تشكيل دهند. (ودراف و ديگران 1975)
بعضي از افراد بيشتر از ديگران مستعد ابتلا به افسردگي هستند.همچنين شيوع افسردگي شديد در طبقات اجتماعي اقتصادي پايين به نحوي بي تناسب بيشتر از طبقات اجتماعي- اقتصادي بالاست. همچنين شيوع افسردگي در زنان دو برابر مردان گزارش شده است.محققان كوشيده اند كه نظريه هاي حال به اين كه اين تفاوت ناشي از تغييرات هورمونها و تفاوتهاي نقش اجتماعي است عنوان كنند.
محيط هاي افسردگي زا
بين بشر و محيط زندگيش كشش و واكنش مداوم وجود دارد. اين رابطه مدام در حال نوسان است. وقتي در محيط مشخص اتفاقي روي مي دهد. واكنش از جانب فرد است و اين واكنش به نوبه خود در محيط عكس العملي ايجاد مي كند كه شخص را وادار به واكنش ديگر مي نمايد واكنش افراد بشر نسبت به عوامل محيطي يكسان نبوده و تغييرات ناشي در كم و كيف واكنشها وجود دارد.
محيط افسردگي زا از تامين حس اعتماد به نفس كامل شخص ناتوان است در واقع سبب تخريب و زوال تدريجي آن شده و با تحريك مداوم تعارضات دروني و عواطف فرد مستعد امكان افسردگي را براي او فراهم مي كند. 
اثر چنين محيطي ممكن است نسبت به شدت و دوام عامل افسردگي را خفيف يا عميق باشد. يكي از خصوصيات محيطهاي افسردگي زا اين است كه پر از افرادي است كه خود دچار افسردگي مزمن هستند بي آنكه از وجود آن اطلاع داشته باشند و اغلب افسردگي آنها ناشي از عقده هاي شخصي و مربوط به زندگي خصوصيشان است كه به محيط كار آورده مي شود. معمولاً اشخاص خيلي فعال و استقلال طلب از اين نوع محيطها فرار مي كنند و آنانكه مي مانند در فضاي آن محيط سم ، پوچي و بيهودگي مي پاشند كه به نظر مي رسد خيلي مناسب آن وضع بوده و به خوبي سبب بقاي افسردگي مزمن افراد مي گردد.

دانلود پایان نامه ارشد

برچسب ها : ,
نوشته: رسول | تاریخ: يکشنبه 11 شهريور 1397 |

تبليغات

درباره ما


POWERED BY
BLOGTEZ.COM
تمامي حقوق در انحصار اين وبگاه ميباشد و هرگونه كپي برداري غير مجاز و شرعا حرام است. طراحي شده توسط : آرياتمپ